Aquesta setmana incorporem a la família de productes ecològics de La Tavella la Vitae Kombucha. Abans d’explicar-vos què és, us volem explicar una mica d’on surt aquest projecte i aquesta beguda a la que avui donem la benvinguda!
La Vitae Kombucha neix del somni de la Núria i el Rogeli d’anar a viure a Costa Rica amb els seus tres fills. Un repte que els va emprendre a deixar-ho tot a Catalunya: família, casa, feina, amics… Allà van coneixer gent de molts llocs diferents. Recorden amb fascinació a Belle, una esplèndida dona d’origen canadenc, ella els va descobrir una beguda probiòtica deliciosa preparada amb les seves mans: el te kombucha.
Quan van tornar a Catalunya no van poder evitar engegar un nou projecte que fes que altres persones poguessin assaborir aquesta beguda viva amb propietats saludables i reconeguda arreu del món pels seus beneficis per a la salut.
Què és el te Kombucha?
El te Kombucha és una beguda mil·lenària, d’origen oriental, resultant de la fermentació de l’scoby (cultiu simbiòtic de bactèries i llevats) amb te ensucrat que es pren com un refresc. És un refresc viu, 100% natural, i una reconeguda beguda probiòtica d’elaboració artesanal.
Varietats
Beneficis
- Ens ajuda a contrarestar toxines
- Millora el funcionament del sistema digestiu: normalitza el trànsit intestinal, equilibra la microbiota, regula la digestió i redueix els nivells de colesterol.
- Aporta vitamines i minerals
- Alleuja l’artritis, la reuma i els símptomes de la gota
- Incrementa la nostra energia
- Reforça les teves defenses. Té un efecte antibiòtic i antiviral.
- Disminueix l’estrès, els trastorns nerviosos i l’insomni
Quan es pot pendre?
Es pot pendre al matí o mig matí,en dejú per beneficiar-te de l’activitat dels probiòtics; també abans,durant o després dels àpats per afavorir l’absorció dels nutrients. I sempre que et vingui de gust un refresc saludable i sense sucres afegits.
En pot pendre tothom?
No recomenat per dones embarassades, dones en etapa lactant, ni en nens menors de sis anys.