L’arribada de la calor aporta varietat i color a les nostres cuines. L’estiu ens porta fuites dolces, amb textura i delicioses al paladar com les cireres, els préssecs o els albercocs.
Arriba l’època de gaudir el màxim de la gran varietat de fuites que ens ofereix aquesta temporada de l’any.
Fruita carregada d’aigua, vitamines i minerals, que cal consumir ecològica i de proximitat per absorbir el màxim de nutrients i aprofitar el màxim les propietats que ens ofereixen, aportant valor afegit al territori.
CIRERES ECO
Les cireres vénen carregades d’antioxidants i vitamines. Perfectes per tenir uns músculs i articulacions sanes gràcies al seu alt contingut en aigua, proteïnes i fibra. Cal gaudir-ne quan n’hi han ja que la temporada d’aquest fruit és curta.
ALBERCOC BIO
Els albercocs són rics en potassi, calci i magnesi i ens aporten vitamines A i C. A més de ser diürètics, ajuden al nostre sistema immunològic.
PRÉSSECS I NECTARINES ECOLÒGIQUES
Els préssecs i les nectarines són rics en betacarotens, pigment que intensifica el bronzejat i protegeix la pell. Ens aporten hidratació, fibra i antioxidants naturals i són rics en vitamines A, B1, B2 i C. També ens ajuden a estimular el sistema immunològic i a prevenir malalties com el càncer.
Moltes de les propietats de les fruites es troben a la seva pell, per això és important consumir-los ecològics i sense treure’n la pela.