Probablemente la primera persona que t’atengui quan contactes amb La Tavella sigui la Raquel.
Ella és la nostra Responsable de Qualitat per a Particulars i Empreses. I la seva feina és clau per què és qui vetlla per a la satisfacció dels nostres clients. Quin tipus de cistella busques? Necessites informació sobre el producte? Ha arribat la teva comanda seguint les teves indicacions?
La Raquel t’escoltarà, resoldrà els teus dubtes i t’aconsellarà segons el que tú necessitis.
Com vas començar a treballar a La Tavella?
Vaig començar tot just un mes abans de l’inici del confinament causat pel COVID. Va ser sens dubte una entrada ben estranya però alhora un curs intensiu per posar-me al dia, doncs vam triplicar el volum de feina en molt poc temps.
Què t’ha aportat aquesta feina?
Estic aprenent moltíssim: del producte en sí, del treball dels productors i dels coneixement dels meus companys dels quals em nodreix-ho.
Estic convençuda que no deixaré d’aprendre coses noves diàriament.
Què és el que més valores de treballar a La Tavella?
Treballar en un entorn com aquest no té preu, al bell mig del camp, connectada amb la terra.
Treballar en quelcom en el que crec fa que la meva feina sigui estimulant i gratificant.
Quin és el teu producte preferit?
El pa dels nostres productors, és un pa amb gust a pa de debò!
En concret a mi m’encanta la seva coca de pa amb romaní, l’acompanyo amb el nostre formatge semi curat, un bon raig d’oli de la Tavella i un gotet d’algun vi negre del nostre Ecomercat, és tot un plaer pels sentits!
I el que et porta més mal de caps?
El plàtan. És un producte que demana força atenció doncs s’ha de trobar en el punt òptim de maduració i no sempre és fàcil.
Si haguessis de definir La Tavella amb una paraula quina seria?
La paraula és proximitat. Proximitat amb el client, amb els productors, amb el nostre equip, amb el nostre producte…