Seguim presentant-te els membres del nostre equip tavellero. Avui parlem amb l’Elisenda, responsable d’operacions i compres.
Com vas començar a treballar a La Tavella?
Doncs des del principi de tot, fa 7 anys. Es pot dir que l’he vist des de 0, com ha anat creixent i construint-se tot.
Què t’ha aportat aquesta feina?
Aquesta feina és molt enriquidora a nivell personal i també professional. A més, al ser petits, t’ho sents molt teu.
Què és el que més valores de treballar a La Tavella?
És un sector que m’agrada i que m’aporta molt. La Tavella encaixa a la perfecció amb la meva filosofia personal, fer coses que tinguin un sentit, que aportin coses positives a la societat.
Què és el que més t’agrada del teu lloc de treball?
Que és molt dinàmic, creatiu i una millora constant. No ens avorrim, ja us ho dic jo! (jeje)
Quin és el teu producte preferit?
El tomàquet el juliol i l’agost que és quan és temporada i el moment òptim de consum. I la carxofa, m’encanta!
Quin és el producte que et porta més mal de caps?
El plàtan, per la dificultat de maduració òptima.
Amb quins productors locals estem treballant actualment?
Amb productors del Maresme, Baix Llobregat, Vallès Oriental, Lleida, La Cerdanya, Alt Empordà, Tarragonès, Alt Penedès i tota la zona costanera.
Si haguessis de definir La Tavella amb una paraula quina seria?
Esforç. Esforç de tirar endavant aquest projecte i la satisfacció de què les coses surtin bé.