Els 3 secrets del millor pa artesà

Cada nit, en Sergi parteix amb l’espàtula la massa, la pesa peça per peça i la cou dins del seu forn. El seu, no és un pa qualsevol, és un pa ecològic, artesà, fet amb forn de llenya, sense pressa i en silenci. Avui ens confessa alguns dels seus secrets, i és que el seu pa no deixa indiferent a ningú. Quins secrets hi ha darrera? Descobreix-ho amb nosaltres.

5

La il·lusió és d’aquelles coses que no tenen preu, quan fas una cosa amb passió, difícilment pot sortir malament i aquest és el seu cas. En Sergi, després de treballar durant molts anys en una impremta, va decidir apostar pel que el feia realment feliç, fer pa.

9

Però no volia fer un pa qualsevol, volia fer un pa de veritat, com es feia abans, amb ingredients 100% ecològics, sense cap químic. Volia que el seu projecte no tingués cap impacte pel medi ambient que no fos positiu; per això tots els ingredients dels seus pans provenen de plantacions ecològiques certificades. La bona matèria primera fa que els seus pans siguin boníssims i de fàcil digestió.

10

Per últim, un punt molt important, la cocció. En Sergi té un forn amb solera de pedra, amb foc directe de llenya, que li dóna un toc a les diferents varietats de pa inigualable. El punt just de cocció, amb llenya de qualitat, el fa realment especial.

 

El pa d’en Sergi a latavella.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *